Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

Rejtő Jenő: Jutalomjáték és Alterego

2023. szeptember 23. 18:00

Kategória: Előadás


 Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként „MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK”

A Magyar Népművelők Egyesülete 2023. szeptember 22–24. között rendezi meg 17. alkalommal a Kultúrházak éjjel-nappal, országszerte és határon túl is több száz kulturális központot, művelődési házat, közösségi színteret megszólító és megmozgató programsorozatot.

 

MŰSOR


I. felvonás - Rejtő Jenő: Jutalomjáték


Egy vidéki primadonnából bárónővé férjezett, de időközben özveggyé vált kétséges tehetségű színésznő eladósorban lévő lányát automobil baleset éri. A bajt tovább tetézi a lábadozó lány tévedése, aki egy régi tengerészadmirális fényképében felismerni véli szülőapját. Hogy teljes legyen a káosz, váratlanul betoppan az eltitkolt igazi apa, Kamarás Kristóf személyében, aki nem más, mint báró Lontainé hajdani partnere, a még mindig Jászberényben játszó vidéki színész. Hogy találkozhasson lányával, merész tervet eszel ki…. A bohózat játékidőtartama 80 perc.

 

 

Szünet

 

 

II. felvonás - Rejtő Jenő: Alterego


Weigamund uralkodója I. Kázmér, húsz évi száműzetés után térhet vissza ősei trónjára. A titkosszolgálat két embere a lehető legkörültekintőbb és legbiztonságosabb módon készíti elő a király hazatérését. A titkos konspirációs akció sikere érdekében még egy alteregót csatasorba állítanak. Ám egy nem várt esemény merőben új helyzetet teremt. És kezdetét veszi a káosz, az egyre kínosabb helyzetek sorozata… A bohózat játékidőtartama 60 perc.

 

 

Megtekintés díjmentes!
Helyfoglalás érkezési sorrendben a szabad helyek függvényében.

 

Facebook esemény: https://fb.me/e/OJdPwetR

 

Az Intézményben büfé és díjmentes ruhatár üzemel. A hatályos rendeletek értelmében a MASZK használata a nézőnek nem kötelező!

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!
A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!Rejtő Jenő: Jutalomjáték és Alterego

Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537