Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

OKTPOL - SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR KÉPZÉSA szakmai képzés NEM KONTAKTÓRÁS, vagyis a megvalósítás során alkalmazott munkaforma valamelyike: távoktatás, e-learning felületen, digitális platformon való tananyag feldolgozás, irányított tanulás, online videó óra, oktató videók feldolgozása.

 

Folyamatos beiratkozás!

 

BM központi záróvizsgák időpontjai Intézményünkben:

 

2022.08.27.

2022.09.24.

2022.10.29.

2022.11.26.

2022.12.22.

 

 

Mit ad az Ön számára a személy- és vagyonőr képesítés?
- Versenyképes fizetést: a fizetést a legtöbb esetben órabérben állapítják meg, így az igazodik az elvégzett munka mennyiségéhez.
- Bejelentett munkavégzést: mivel a legtöbb személy- és vagyonőr a bankszektorban, illetve multinacionális és állami cégeknél helyezkedik el, a bejelentett munkaviszony biztosított számukra.
- Kiszámítható munkaidőt: a cégek általában nyitvatartási időben alkalmazzák a személy-és vagyonőröket, így fix munkaidővel lehet számolni.

 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

Képzési költség: 80.000,-Ft/fő (vizsgadíjat nem tartalmazza)
A képesítő vizsgára való jelentkezés szolgáltatási díja: 40.000 Ft/fő, amely tartalmazza a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja felé fizetendő vizsgadíjat.

A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi, de segít a vizsga lebonyolításában. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet. A képesítő vizsga megszervezéséhez szükséges feltételek és a képesítő vizsga vizsgatevékenységeinek részletes leírása a https://szakkepesites.ikk.hu/ weblapon érhetők el a programkövetelmények menüpontban. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert, önálló végzettségi szintet nem biztosító szakképesítést tanúsít.

 

 

Bővebb információért keresse fel a www.oktpol.hu weboldalt!

 

 OKTPOL - SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR KÉPZÉS

Legfrissebb programjaink

Metamorfózis asztrológiai iskola

Metamorfózis asztrológiai iskola


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

Vezeti: Takács Tibor asztrológus.Az iskolát ajánljuk mindenkinek, aki szeretne elmélyedni az asztrológia világában, aki szeretné megismerni sorsát, sorsfeladatát, aki szeretné kutatni, mi végre jöttünk a világra.
bővebben
Hárman a padon

Hárman a padon


VOKE József Attila Művelődési Központ (Dunakeszi)

2022. november 30. 19:00
Aldo Nicolaj műve a Duna Művészeti Fesztivál keretében. VOKE József Attila Művelődési Központ, 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.  
bővebben
A Csipkebokor baráti társaság kiállítása

A Csipkebokor baráti társaság kiállítása


Aranybulla Könyvtár Alapítvány (Székesfehérvár)

2022. november 30. 17:00
A tárlatot megnyitja: Gonda Emma, az M-Art alelnöke.Cím :Aranybulla Könyvtár , Székesfehérvár, Köfém Lakótelep 1.
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537