Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

XIII. GYŐRI ASZTROLÓGIAI NAP

2016. április 30. 10:00

Kategória: Előadás


Idén, már tizenharmadik alkalommal kerül sor, április 30-án, szombaton 10 órai kezdettel a Solar Asztrológiai Klub és Egyesület szervezésében a Győri Asztrológiai Napra, melynek helyszíne a VOKE Arany János Művelődési Ház.( Révai u.5. )
Az idei nap témája A szimbólumok világa lesz. A nap mottója Charles Baudelaire-től származik: „Jelképek erdején át visz az ember útja.” Nap, mint nap szimbólumokkal találkozunk, melyek észrevétlenül szövik át életünket, jelzik aktuális érzelmi állapotunkat, tudattalan viszonyulásunkat a világhoz, önmagunkhoz. A szimbólumok világa egy másfajta kommunikációs rendszer, jóval ősibb, mint maga a beszéd. Aki képessé válik ennek a csodálatos nyelvezetnek az elsajátítására, annak számára kinyílik a világ. Ezért ez a nap nemcsak az asztrológia iránt fogékony, hanem minden – önmagára és a világra nyitott - ember érdeklődésére is számot tarhat.
A nap során szó esik az aktuális bolygóállásokról is, melyek a 2016-os év során életünkre hatással lesznek.
Előadóink az asztrológia más-más területein dolgoznak. Nagy Melinda kínai asztrológiával foglalkozik, dr. Veres Mónika, Paksi Zoltán tanítványaként, az asztrozófia (csillagbölcselet) rejtelmeibe avat be, míg Kiss J. Zsolt pszichológiai ismereteit ötvözi asztrológiai tudásával, tapasztalataival.
Évek óta belekóstolunk az ezotéria más rendszereibe is. Idén a sokak által már jól ismert Vida György parapszichológus lesz a nap egyik „vendégelőadója”. Csörgő Zoltán szimbólumkutató a szimbólumrendszerek világképeiről fog beszélni, míg Laár András az ősi módszerek ( mantrák ) ismertetése kapcsán mantrazenéléssel fog, várhatóan, meditatív hangulatot teremteni.
Fontos információ, hogy az első előadás során a kínai asztrológia szimbólumrendszerét a résztvevők saját horoszkópjukon keresztül ismerhetik meg, követhetik nyomon. Ezért fontos, hogy kínai horoszkópjukat hozzák magukkal, melyet a http://kinaihoroszkop.com ( horoszkóp kalkulátor ) weboldalról tudnak kinyomtatni.
Lehetőség van a részvételi jegyek elővételi megvásárlására hétköznap 9.00 és 15.00 óra között a Művelődési Házban, ill. péntekenként 17.00 és 19.00 óra között a szintén a Művelődéi Házban működő asztrológia klubban is.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Mottó: „Jelképek erdején át visz az ember útja.” Charles Baudelaire
XIII. GYŐRI ASZTROLÓGIAI NAP
A SZIMBÓLUMOK VILÁGA
/AKTUÁLIS BOLYGÓÁLLÁSOK/
2016. április 30. 10 órai kezdettel

10.00-11.20 Nagy Melinda kínai asztrológus: Bevezetés a kínai asztrológiába – Felejtsd el az állatévedet! (saját horoszkópelemzéssel)
11.40-12.40 Vida György parapszichológus, természetgyógyász szaktanácsadó: A gyógyító szimbólumok hatásai térben és időben (bemutatóval) – utána ingyenes személyes tanácsadás
13.30-14.30 dr. Veres Mónika asztrozófus: Az Antares éve
14.40-15.50 Csörgő Zoltán: A szimbólumok, mint kapuk a benső világ és a transzcendencia felé ( A szimbólumrendszerek világképei )
16.00-17.00 Laár András előadóművész: Ősi módszerek a mai életben
17.10-18.15 Kiss J. Zsolt asztrológus, szerkesztő-műsorvezető: A szimbólumok szerepe mindennapjainkban ( aktuális bolygóállásokról )

Ingyenes szolgáltatások: Nagy Judit sorsfordító - spirituális tanácsadás - biorezonancia állapotfelmérés
 

 

 


 XIII. GYŐRI ASZTROLÓGIAI NAP

Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537