Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

Gyerekprogramok az Aranybulla Könyvtárban

2022. május-június

gyerekprogramok: A vajaspánkó (Babos Bábos Társulat bábszínházi előadása) – Zöldségcirkusz (Palinta Társulat koncertje) – Könyvtár gyerek- és tiniszemmel (plakátkészítő pályázat ünnepélyes díjátadója)

 

Ambarus gazduramnak kedvenc étele a pánkó. Édes kis felesége lekaparja a kosár oldalást, kisepri a magtárat, s csak elkészül egy szem pánkó. De mégse tudta megenni Ambarus gazda, mert lába kélt. S hogy végül ki ette meg? Megtudta, aki nálunk járt a Babos Bábos Társulat előadásán, vagy aki rókát kergető ovisokat és kisiskolásokat látott Székesfehérváron.

 

Attrakció! Szenzáció! A zöldségek cirkuszi előadást rendeztek a könyvtárban! Bohóckodott a paradicsom, bűvészkedett a padlizsán, a paprika az erőművész szerepében tündökölt. Az interaktív zenés műsor alatt a Palinta Társulat és a zöldségek népes serege is a gyerekek kedvét kereste.

 

Színes, figyelemfelkeltő rajzok, frappáns szlogenek: megtartottuk „Könyvtár gyerek- és tiniszemmel” plakátkészítő pályázatunk eredményhirdetését. Az ünnepélyes díjátadón Csiszárné Mahler Mónika igazgató köszöntötte a közönség soraiban ülő gyerekeket, felkészítő tanárokat, szülőket. A zsűri nevében Simon József a Köfém Művelődési Ház igazgatója értékelte a beérkezett pályamunkákat; szavalt és énekelt Czombál András a Kossuth Lajos Általános Iskola 6/b osztályos tanulója.Legfrissebb programjaink

Városi véradás

Városi véradás


VOKE József Attila Művelődési Központ (Dunakeszi)

2022. december 17. 09:00
Szombat 9 órától 18 óráig Adj vért, és ments meg 3 életet ! VOKE József Attila Művelődési Központ, 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.
bővebben
Karácsonyi könyvvásár

Karácsonyi könyvvásár


Vasas Központi Könyvtár Alapítvány (Budapest)

2022. december 1–14.
Csaknem háromezer duplum könyv várja, hogy akár ötven-százforintos árért cserébe meleg családi otthonba költözzön az ünnepekre a Vasas Könyvtár raktári polcairól.
bővebben
Vasutas szülők gyerekeinek Karácsonyi Ünnepsége

Vasutas szülők gyerekeinek Karácsonyi Ünnepsége


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

2022. december 10. 10:00
Mesemozi, játszóház, mackóbüfé, Mikulás váró.További részletek a plakáton. Minden érdeklődőt szeretettel várunk !
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537