Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

Gyerekprogramok az Aranybulla Könyvtárban

2022. május-június

gyerekprogramok: A vajaspánkó (Babos Bábos Társulat bábszínházi előadása) – Zöldségcirkusz (Palinta Társulat koncertje) – Könyvtár gyerek- és tiniszemmel (plakátkészítő pályázat ünnepélyes díjátadója)

 

Ambarus gazduramnak kedvenc étele a pánkó. Édes kis felesége lekaparja a kosár oldalást, kisepri a magtárat, s csak elkészül egy szem pánkó. De mégse tudta megenni Ambarus gazda, mert lába kélt. S hogy végül ki ette meg? Megtudta, aki nálunk járt a Babos Bábos Társulat előadásán, vagy aki rókát kergető ovisokat és kisiskolásokat látott Székesfehérváron.

 

Attrakció! Szenzáció! A zöldségek cirkuszi előadást rendeztek a könyvtárban! Bohóckodott a paradicsom, bűvészkedett a padlizsán, a paprika az erőművész szerepében tündökölt. Az interaktív zenés műsor alatt a Palinta Társulat és a zöldségek népes serege is a gyerekek kedvét kereste.

 

Színes, figyelemfelkeltő rajzok, frappáns szlogenek: megtartottuk „Könyvtár gyerek- és tiniszemmel” plakátkészítő pályázatunk eredményhirdetését. Az ünnepélyes díjátadón Csiszárné Mahler Mónika igazgató köszöntötte a közönség soraiban ülő gyerekeket, felkészítő tanárokat, szülőket. A zsűri nevében Simon József a Köfém Művelődési Ház igazgatója értékelte a beérkezett pályamunkákat; szavalt és énekelt Czombál András a Kossuth Lajos Általános Iskola 6/b osztályos tanulója.Legfrissebb programjaink

Metamorfózis asztrológiai iskola

Metamorfózis asztrológiai iskola


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

Vezeti: Takács Tibor asztrológus.Az iskolát ajánljuk mindenkinek, aki szeretne elmélyedni az asztrológia világában, aki szeretné megismerni sorsát, sorsfeladatát, aki szeretné kutatni, mi végre jöttünk a világra.
bővebben
Hárman a padon

Hárman a padon


VOKE József Attila Művelődési Központ (Dunakeszi)

2022. november 30. 19:00
Aldo Nicolaj műve a Duna Művészeti Fesztivál keretében. VOKE József Attila Művelődési Központ, 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.  
bővebben
A Csipkebokor baráti társaság kiállítása

A Csipkebokor baráti társaság kiállítása


Aranybulla Könyvtár Alapítvány (Székesfehérvár)

2022. november 30. 17:00
A tárlatot megnyitja: Gonda Emma, az M-Art alelnöke.Cím :Aranybulla Könyvtár , Székesfehérvár, Köfém Lakótelep 1.
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537